Blog Pychotka
suszarki do rąk dyson
Akcesoria kuchenne

Kup suszarkę do rąk

Urządzając kuchnię w lokalu gastronomicznym, stajemy przed wieloma wyzwaniami, które zaczynają się na zaplanowaniu stylu aranżacji, a kończą na ustaleniu tego, jakie chcemy zastosować w nim technologie. Jakie będą nam niezbędne lub jakie nie są konieczne – lecz zdecydowanie mogą nam się przydać, ułatwić nam pracę.

Po co suszarka?

Jednym z takich właśnie urządzeń są suszarki do rąk dyson. Są to niewielkie urządzenia mocowane na ścianach, zazwyczaj w okolicach umywalek czy zlewozmywaków, które służą do suszenia rąk bez konieczności używania tradycyjnego czy papierowego ręcznika. Bezdotykowo. To metoda suszenia rąk oczyszczonym powietrzem.

Jaka suszarka?

Suszarki takie kupimy zarówno w sklepach stacjonarnych jak i internetowych. Mają różne formy czy inaczej mówiąc „design”. Pasują więc do różnych wnętrz. Najczęściej ów design jest bardzo prosty, współczesny i nastawiony na wygodę użytkownika.

Sposób suszenia rąk może odbywać się:
– od góry,
– od dołu.
Przez co rozumie się kierunek wypuszczanego przez suszarkę powietrza.

Powietrze może być wypuszczane w różnym tempie. Różne bywa też natężenie dźwięku towarzyszącemu suszeniu. Bywają suszarki cichsze – i głośniejsze. To aspekt, który powinniśmy brać pod uwagę podczas zakupu (np. w kuchniach sąsiadujących z salą restauracyjnych, lepiej sprawdzą się cichsze suszarki). Każda suszarka objęta jest gwarancją. Do jej czyszczenia używa się środków przeznaczonych do czyszczenia innych urządzeń kuchennych. Dłonie stają się suche po 10 – 12 sekundach. Użytkowanie suszarek do rąk dyson jest bezpieczne.